Wie inspireert, laat je bewegen?

 

Greet Bosmans.

Ik heb een droom. Ik wil graag dat de wereld weer een paradijs op aarde is. Hoe mooi is het leven als je het met glinsteringen in je ogen en een hart vol liefde bekijkt? Ik geloof in het goede van iedereen en de natuur. Ik creëer mijn eigen paradijs, samen met mijn gezin.

In het jaar 2007 begonnen de kriebels te komen om meer te weten over het verbeteren en in balans brengen van mijn gezondheid. Voetreflexologie, shiatsu (stoelmassage), reiki, macrobiotisch koken, meditatie en yoga kwamen op mijn pad. Er werd in alle cursussen gewerkt met een holistische aanpak waarin ook het spirituele welzijn betrokken werd. Ik leerde de grote waarde van deze  oeroude mystieke praktijken door ervaring kennen en waarderen. Ze brachten een natuurlijke vorm van balans in mijn lichaam.

Tijdens de voorbije jaren heb ik behoorlijk last gehad van mijn rug, wat zelfs resulteerde in 2 operaties. Ik besef meer dan ooit dat het oefenen van lichaam en geest hét middel is om tot een groter bewustzijn te komen van wat het betekent te leven / gezond te zijn. Een diepgaande en blijvende verandering in onze hele persoon ontstaat pas wanneer we blijven werken aan ons lichaamsbewustzijn, elke dag opnieuw.